Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


30.3.2011

Ystävä neuvoi pyörittelemään juureksia siemenissä ja lykkäämään uuniin.

10.11.2010

Loskakelin yllättäessä tulinen ruoka lämmittää. Kääri ohraa tortillalettujen väliin esimerkiksi tomaattisalsan ja guacamolen kanssa.

30.8.2010

Jos appiukon kasvimaalla rehottaa jälleen punajuuria, paista kasa maailman yksinkertaisimpia mutta sitäkin herkullisempia punajuurilantteja.

10.6.2010

10.6.2010

3.6.2010

Omaa perunasatoa odotellessa grillaa vanhat potut ja silaa ne lopuksi tillikastikkeella.

22.2.2010

Jos talvi alkaa kyllästyttää, leiki kotimaista tapasbaaria. Punajuurten seuraan sopivat esimerkiksi lanttusupikkaat.

19.2.2010

13.11.2009

Calabazas fritas eli paistetut kurpitsat tuovat tacoihin makeutta.

6.7.2009

Perinteiset pikamarinoidut tillikurkut syntyvät hujauksessa. Kurkut kelpuuttavat seuraansa myös moderneja mausteita, kuten timjamia.

29.4.2009

Näin kasvatat herneenversoja.

27.4.2009

Näin kasvatat mungpavun ituja lävikössä eli siivilässä.

14.4.2009

Vihreän Langan herne-sundalin innoittama tortillatäyte on takuuvarma, helppo ja edullinen menestys.

3.4.2009

Jos kutsu käy pääsiäislounaalle ja viemisiä tarvitaan, tee marinoituja punajuuria. Ne voi valmistaa jo muutamaa päivää aiemmin, mutta viimeistään edellisenä iltana.

27.3.2009

Virpojien odottelu on käy työstä, joten porstuaan kannattaa varata suklaamunien lisäksi suolaista naposteltavaa. Vihreän Langan hapankorppusipsien innoittamia naksuja voi tarjoilla myös uuvahtaneille pikkunoidille.

20.2.2009

Sauerkraut. Hapankaalista, currytahnasta, linsseistä ja kookosmaidosta syntyy pikainen höystö. Olut ja soijanakit kruunaavat nautinnon.

5.1.2009

Sukulaiset ihastuivat Vihreän Langan marinoituihin joulupalsternakkoihin ja halusivat ujuttaa vastaavaa marinadia perunasalaattiin.

15.12.2008

Hapankorppusipsit antavat puhtia juhlakansalle.

11.12.2008

Hennosti tulinen porkkanakaviaari on elementissään leivän päällä, smetanan kanssa.

11.12.2008

Mainiot palsternakat paahdetaan uunissa ennen marinointia.

11.12.2008

Helppotekoisia pähkinöitä voi tehdä myös lahjaksi, jos sille päälle sattuu.

8.8.2008

Herneenpaloista syntyy sopiva näpertelyruoka syksyn kasvispirskeisiin – kohtuullisesti sotkua ja kohtuullisen vähän syötävää.

30.6.2008

Avomaankurkuista syntyy</span> mahtavia valkosipulikurkkuja jo yhdessä yössä. Ota leipää ja kurkkupurkki evääksi, kun lähdet soutelemaan tai seikkailemaan.

22.6.2008

Uudet perunat huutavat seuraansa kirpeitä ja suolaisia kyytipoikia. Paprikoista syntyy mainio, sinappinen &quot;silli&quot;, joka sopii myös leivän päälle.

26.5.2008

Kevätjuhlat tulossa? Etsi käsiisi savustuspönttö ja lastaa laatikkoon perunoita ja oliiveja. Savuperunat ovat hulppea lisä noutopöytään.

12.5.2008

Perusperunasta saa villin herkun, kun sen maustaa luonnonkasveilla ja sitruunalla.

2.4.2008

Jos pidät bileet, tee kaiken muun hyvän lisäksi marinoituja linssejä.

2.4.2008

Isojen ranskalaisten seurana maistuu supersize-koivunlehtijuoma.

2.4.2008

Tee koko setti: tomaattisalsaa tai omena-porkkanasalsaa, quacamolea ja spelttitortilloita.

13.12.2007

Pähkinäpateen resepti.

21.9.2007

Suomalaisen maatalouden toivo on ulkomaille myytävissä, kalliissa gourmet-tuotteissa. Leipäjuuston ympärille on kasvatettava italialaisen parmesaanin kaltainen brändi. Valtion on investoitava brändin suunnitteluun ja tuotteen laajamittaiseen markkinointiin.

1.6.2007


Viite