Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
30.3.2011
Ystävä neuvoi pyörittelemään juureksia siemenissä ja lykkäämään uuniin.
10.11.2010
Loskakelin yllättäessä tulinen ruoka lämmittää. Kääri ohraa tortillalettujen väliin esimerkiksi tomaattisalsan ja guacamolen kanssa.
30.8.2010
Jos appiukon kasvimaalla rehottaa jälleen punajuuria, paista kasa maailman yksinkertaisimpia mutta sitäkin herkullisempia punajuurilantteja.
3.6.2010
Omaa perunasatoa odotellessa grillaa vanhat potut ja silaa ne lopuksi tillikastikkeella.
22.2.2010
Jos talvi alkaa kyllästyttää, leiki kotimaista tapasbaaria. Punajuurten seuraan sopivat esimerkiksi lanttusupikkaat.
13.11.2009
Calabazas fritas eli paistetut kurpitsat tuovat tacoihin makeutta.
6.7.2009
Perinteiset pikamarinoidut tillikurkut syntyvät hujauksessa. Kurkut kelpuuttavat seuraansa myös moderneja mausteita, kuten timjamia.
29.4.2009
Näin kasvatat herneenversoja.
27.4.2009
Näin kasvatat mungpavun ituja lävikössä eli siivilässä.
14.4.2009
Vihreän Langan herne-sundalin innoittama tortillatäyte on takuuvarma, helppo ja edullinen menestys.
3.4.2009
Jos kutsu käy pääsiäislounaalle ja viemisiä tarvitaan, tee marinoituja punajuuria. Ne voi valmistaa jo muutamaa päivää aiemmin, mutta viimeistään edellisenä iltana.
27.3.2009
Virpojien odottelu on käy työstä, joten porstuaan kannattaa varata suklaamunien lisäksi suolaista naposteltavaa. Vihreän Langan hapankorppusipsien innoittamia naksuja voi tarjoilla myös uuvahtaneille pikkunoidille.
20.2.2009
Sauerkraut. Hapankaalista, currytahnasta, linsseistä ja kookosmaidosta syntyy pikainen höystö. Olut ja soijanakit kruunaavat nautinnon.
5.1.2009
Sukulaiset ihastuivat Vihreän Langan marinoituihin joulupalsternakkoihin ja halusivat ujuttaa vastaavaa marinadia perunasalaattiin.
15.12.2008
Hapankorppusipsit antavat puhtia juhlakansalle.
11.12.2008
Hennosti tulinen porkkanakaviaari on elementissään leivän päällä, smetanan kanssa.
11.12.2008
Mainiot palsternakat paahdetaan uunissa ennen marinointia.
11.12.2008
Helppotekoisia pähkinöitä voi tehdä myös lahjaksi, jos sille päälle sattuu.
8.8.2008
Herneenpaloista syntyy sopiva näpertelyruoka syksyn kasvispirskeisiin – kohtuullisesti sotkua ja kohtuullisen vähän syötävää.
30.6.2008
Avomaankurkuista syntyy</span> mahtavia valkosipulikurkkuja jo yhdessä yössä. Ota leipää ja kurkkupurkki evääksi, kun lähdet soutelemaan tai seikkailemaan.
22.6.2008
Uudet perunat huutavat seuraansa kirpeitä ja suolaisia kyytipoikia. Paprikoista syntyy mainio, sinappinen "silli", joka sopii myös leivän päälle.
26.5.2008
Kevätjuhlat tulossa? Etsi käsiisi savustuspönttö ja lastaa laatikkoon perunoita ja oliiveja. Savuperunat ovat hulppea lisä noutopöytään.
12.5.2008
Perusperunasta saa villin herkun, kun sen maustaa luonnonkasveilla ja sitruunalla.
2.4.2008
Jos pidät bileet, tee kaiken muun hyvän lisäksi marinoituja linssejä.
2.4.2008
Isojen ranskalaisten seurana maistuu supersize-koivunlehtijuoma.
2.4.2008
Tee koko setti: tomaattisalsaa tai omena-porkkanasalsaa, quacamolea ja spelttitortilloita.
21.9.2007
Suomalaisen maatalouden toivo on ulkomaille myytävissä, kalliissa gourmet-tuotteissa. Leipäjuuston ympärille on kasvatettava italialaisen parmesaanin kaltainen brändi. Valtion on investoitava brändin suunnitteluun ja tuotteen laajamittaiseen markkinointiin.