Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Marinoidut linssit

2.4.2008 17.04

Saara Törmä

Jos pidät bileet, tee kaiken muun hyvän lisäksi marinoituja linssejä.

  • 2 dl punaisia tai vihreitä linssejä

Marinadi

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl öljyä
  • 1/2 dl viinietikkaa
  • 1/2 dl vettä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl kuivattua basilikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  1. Huuhtele linssit siivilässä ja keitä ne pehmeiksi vedessä, noin 5–10 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita marinadin kaikki ainekset keskenään.
  3. Kaada liemi lämpimien linssien päälle ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti.




Viite