Maaseudun tulevaisuus
21.9.2007 0.00
Saara Törmä
”Suomalaisen maatalouden toivo on ulkomaille myytävissä, kalliissa gourmet-tuotteissa. Leipäjuuston ympärille on kasvatettava italialaisen parmesaanin kaltainen brändi. Valtion on investoitava brändin suunnitteluun ja tuotteen laajamittaiseen markkinointiin.”
Kymmenelle
Marinadi
- 1 dl rypsiöljyä
- 1 ½ rkl omenaviinietikkaa
- 1 ½ rkl soijakastiketta
- 1 rkl sambal oelek -chilitahnaa
- 1 tl timjamia
- ½ tl kanelia
- Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja pane palat kannelliseen purkkiin.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos juustopaloille.
- Sulje purkki ja kääntele. Anna juustokuutioiden maustua jääkaapissa yön yli. Tarjoa punaisen lähikeiton seurana.