Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Marinoidut soijapavun idut

1.6.2007 14.32

Saara Törmä

  • 2 dl soijapapuja

Marinadi:

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl öljyä
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl basilikaa silputtuna
  • noin 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna
  • 1/2 tl timjamia
  1. Idätä soijapavut, kts. edellinen ohje. Huuhtele itäneet pavut ja keitä niitä kymmenen minuuttia.
  2. Tee papujen kypsyessä marinadi. Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita kaikki marinadin aineet kulhossa.
  3. Valuta soijapavut lävikössä ja kumoa kuumat pavut marinadin joukkoon. Sekoita hyvin. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.


Lisää aiheesta:



Viite