Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Marinoidut soijapavun idut
1.6.2007 14.32
Saara Törmä
Marinadi:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl öljyä
- 1/2 dl sitruunamehua
- 2 rkl hunajaa
- 2 rkl basilikaa silputtuna
- noin 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria rouhittuna
- 1/2 tl timjamia
- Idätä soijapavut, kts. edellinen ohje. Huuhtele itäneet pavut ja keitä niitä kymmenen minuuttia.
- Tee papujen kypsyessä marinadi. Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita kaikki marinadin aineet kulhossa.
- Valuta soijapavut lävikössä ja kumoa kuumat pavut marinadin joukkoon. Sekoita hyvin. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.