Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Sitruunamarinoitu siika

13.12.2007 18.00

Saara Törmä

Jouluna kasvissyöjäkin saatta lipsahtaa syömään siikaa. 

  • 2 siikafileetä, yht. 300 g
  • 1 dl sitruunamehua
  • ½ dl öljyä
  • ½ chilipalko silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  1. Fileoi siikafileet nahattomiksi ja leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi.
  2. Siirrä kalapalat kulhoon ja lisää loput aineet.
  3. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.


Lisää aiheesta:



Viite