Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Viimeinen quesadilla
29.2.2008 0.00
Saara Törmä
- 2 tortillalettua
- 12 ohutta juustoviipaletta
- 1 dl pakasteherneitä
- 1/2 pieni punasipuli renkaina
- 1/2 dl korianterikastiketta (ks. ohje)
- 1 rkl öljyä
- Lisäksi ranskankermaa
- Höylää juustopalasta ohuita viipaleita toiselle tortillaletulle.
- Ripota päälle herneet ja sipulirenkaat. Kaada päälle korianterikastike.
- Höylää kaiken ylle juustoviipaleita ja nosta toinen tortillalettu kanneksi.
- Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla ja nosta quesadilla pannulle. Paista, kunnes alapinta on ruskistunut.
- Käännä quesadilla lautasen tai leikkuulaudan avulla. Nosta lauta pannun päälle ja paina lautaa kämmenellä pannua vasten. Kippaa pannu ympäri, jotta quesadilla putoaa laudalle.
- Liu’uta quesadilla takaisin pannuun ja paista toiselta puolelta. Nauti seurana ranskankermaa ja korianterikastiketta.
sinkkuruoka