Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Viimeinen quesadilla

29.2.2008 0.00

Saara Törmä

  • 2 tortillalettua
  • 12 ohutta juustoviipaletta
  • 1 dl pakasteherneitä
  • 1/2 pieni punasipuli renkaina
  • 1/2 dl korianterikastiketta (ks. ohje)
  • 1 rkl öljyä
  • Lisäksi ranskankermaa
  1. Höylää juustopalasta ohuita viipaleita toiselle tortillaletulle.
  2. Ripota päälle herneet ja sipulirenkaat. Kaada päälle korianterikastike.
  3. Höylää kaiken ylle juustoviipaleita ja nosta toinen tortillalettu kanneksi.
  4. Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla ja nosta quesadilla pannulle. Paista, kunnes alapinta on ruskistunut.
  5. Käännä quesadilla lautasen tai leikkuulaudan avulla. Nosta lauta pannun päälle ja paina lautaa kämmenellä pannua vasten. Kippaa pannu ympäri, jotta quesadilla putoaa laudalle.
  6. Liu’uta quesadilla takaisin pannuun ja paista toiselta puolelta. Nauti seurana ranskankermaa ja korianterikastiketta.

sinkkuruoka 


Lisää aiheesta:



Viite