Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
19.5.2009 14.15
Helsinkiin on avattu myös toinen kiinnostava ravintolauutuus, Luomo. Ei kuitenkaan kannata antaa krunikkalaisravintolan nimen hämätä: Luomo ei ole sen luomumpi kuin monet muutkaan laaturavintolat.
”Ei luomua käytetä niin paljon, että saisimme sertifikaatin. Käytämme sitä mahdollisuuksien mukaan”, sanoo keittiömestari Jouni Toivanen.
Hänen mukaansa raaka-ainevalikoimaa ei haluta rajoittaa käyttämällä pelkästään luomua. Toivanen sanoo, että luomun kannalta hankalia ovat muun muassa lihat, joiden hinta nousee liian korkeaksi.
Toivanen uskoo, että luomu- ja lähiruokaa suosiva Luomo pärjää myös taantumassa.
”Tämä on kuitenkin tällainen marginaaliin kuuluva fine-dining -paikka, joissa riittää asiakkaita.”
Luomo oli viime lauantaina auki pitäjien lähipiirille ja tänään se aukeaa kaikille kiinnostuneille.
Tweet