Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Yksityisautoilijan herkku

21.9.2007 0.00

Saara Törmä

”Mukavuudenhalu ei muuta maailmaa. Taateli-oliivitahnalla pröystäily on yhtä vihreää kuin yksityisautoilu Helsingin keskustassa. Ongelma yritetään piilottaa hakemalla tahnan seuraksi vuohenjuustoa lähimmästä pienjuustolasta. Ekoteko, heko heko.”

  • 200 g kalamataoliiveja (kivetön)
  • 100 g kivettömiä taateleita
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Lisäksi noin 200 g kypsytettyä, kotimaista vuohenjuustoa

Mittaa aineet kulhoon ja soseuta seos tasaiseksi. Nauti leivän ja kypsytetyn vuohenjuuston kanssa.


Lisää aiheesta:



Viite