Hapankorppusipsit
15.12.2008 10.59
Saara Törmä
Hapankorppusipsit antavat puhtia juhlakansalle.
Hapankorppusipsit
- noin 350 g hapankorppuja
- 1 dl voita tai margariinia sulatettuna
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 tl chilimausteseosta
- Katko hapakorput haluamasi kokoisiksi lastuksi ja kaada palat pellille leivinpaperin päälle.
- Pirskottele voisula ja soijakastike hapankorpuille mahdollisimman tasaisesti. Kääntele seosta välillä. Ripota joukkoon myös chilimauste.
- Nosta pelti uuniin ja säädä uuni kuumenemaan 125 asteeseen. Paahda sipsejä uunissa noin tunti ja kääntele niitä 15 minuutin välein.
- Tarjoa hapankorppusipsejä punakaalisalsan ja ranskankerman, ruokajogurtin tai tofukermaviilin kanssa.