Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Hapankorppusipsit

Saara Törmä

Sipsejä ja salsaa. Jos et ole korinterin ystävä, käytä salsaan basilikaa. Saara Törmä

Sipsejä ja salsaa. Jos et ole korinterin ystävä, käytä salsaan basilikaa.

15.12.2008 10.59

Saara Törmä

Hapankorppusipsit antavat puhtia juhlakansalle.

Hapankorppusipsit

  • noin 350 g hapankorppuja
  • 1 dl voita tai margariinia sulatettuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 tl chilimausteseosta
  1. Katko hapakorput haluamasi kokoisiksi lastuksi ja kaada palat pellille leivinpaperin päälle.
  2. Pirskottele voisula ja soijakastike hapankorpuille mahdollisimman tasaisesti. Kääntele seosta välillä. Ripota joukkoon myös chilimauste.
  3. Nosta pelti uuniin ja säädä uuni kuumenemaan 125 asteeseen. Paahda sipsejä uunissa noin tunti ja kääntele niitä 15 minuutin välein.
  4. Tarjoa hapankorppusipsejä punakaalisalsan ja ranskankerman, ruokajogurtin tai tofukermaviilin kanssa.




Viite