Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Porkkanalevite

18.11.2008 15.58

Saara Törmä

Seesamitahnalla maustettu porkkanalevite tekee harmaasta päivästä aavistuksen aurinkoisemman. 

Porkkanalevite

  • 300 g porkkanoita
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 2 rkl tahinia eli seesamitahnaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja mustapippuria
  1. Kuori ja paloittele porkkanat ja höyrytä tai keitä ne vähässä vedessä pehmeiksi.
  2. Jäähdytä porkkanat.
  3. Mittaa kaikki levitteen aineet kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Levite saa olla mukavasti suolaista.


Lisää aiheesta:



Viite