Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Pihahummus

Saara Törmä

Pihahummus.
Marjapuskat matalaksi. Hummus on aina yhtä ihanaa.Saara Törmä

Marjapuskat matalaksi. Hummus on aina yhtä ihanaa.

17.5.2010 12.11

Saara Törmä

Kesä tuli! Poimi puskista ah niin raikkaat mausteet hummukseen.

  • 1 dl pieniä mustaherukan lehtiä (tiiviihkö mitta)
  • 1 dl ruohosipulia
  • 1 prk (n. 400/250 g) kikherneitä
  • 70 g saksanpähkinöitä paahdettuna
  • ¾ dl rypsiöljyä
  • ¾ dl vettä
  • ½ dl luomusitruunan mehua
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  1. Huuhtele mustaherukan lehdet ja ruohosipulit. Huuhtele myös kikherneet ja valuta lävikössä.
  2. Mittaa kaikki aineet kulhoon tai monitoimikoneen sekoitusastiaan. Tasoita seos sauvasekoittajalla tai monitoimikoneella.




Viite