Papu-pastasalaatti
20.4.2010 13.04
Saara Törmä
Avaa ulkoruokintakausi. Tee kulhollinen pastasalaattia ja grillaa seuraksi muutama soijanakki.
6 annosta
- 300 g täysjyväpastaa
- 2 prk (à 400/250 g) kidneypapuja
- 1 omena kuutioituna
- 1 pieni punasipuli silputtuna
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituina
- 1 prk (50/35g) kapriksia liemineen
- 1 prk (2 1/2 dl) soijakermaa
- ½ dl luomusitruunan mehua
- 1 rkl sinappia
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl basilikaa
- 1 tl timjamia
- noin 1 ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- Keitä pastat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä.
- Valuta ja huuhtele pavut.
- Mittaa kaikki salaatin aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
- Anna salaatin makujen tasaantua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.