Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Ovelan porkkanalaatikko

Natalia Baer

Porkkanalaatikko.
Menee täydestä. Kokonaiset porkkanat maustetaan joulumausteilla.Natalia Baer

Menee täydestä. Kokonaiset porkkanat maustetaan joulumausteilla.

16.12.2010 12.22

Saara Törmä

4 annosta

  • 1 kg porkkanoita
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl siirappia
  • 1/2 tl inkivääriä
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 1/4 tl muskottipähkinää
  • 1 tl suolaa
  1. Kuori porkkanat.
  2. Asettele kokonaiset porkkanat vuokaan. Valuta joukkoon öljy ja siirappi. Ripota päälle mausteet, lukuun ottamatta suolaa.
  3. Kieräytä jokainen porkkana ympäri, jotta mausteet ja höysteet leviävät tasaisesti. Ripota lopuksi päälle suola.
  4. Kypsennä porkkanoita 200-asteisessa uunissa noin tunti tai vähän kauemminkin. Porkkanoiden tulee olla täysin pehmeitä, jotta ne muuttuvat makeiksi ja herkullisiksi.


Lisää aiheesta:



Viite