Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Kinkuke
16.12.2010 12.16
Saara Törmä
4 annosta
- 2 punasipulia
- 1 pakkaus (250 g) halloumijuustoa
- 1 pussi (70 g) pekaanipähkinöitä
- 1/2 dl voita tai öljyä
- 1 pussi (noin 200 g) kivettömiä, pehmeitä taateleita
- 1 pussi (240 g) kasvispaloja à la Bacon (Hälsans Kök)
- mustapippuria
- Kuori ja lohko punasipulit.
- Kuutioi halloumijuusto.
- Paahda kuivalla paistinpannulla ensin pekaanipähkinät. Kumoa pähkinät lautaselle odottamaan.
- Kuumenna
pannulla puolet voista tai öljystä. Paista sipuleita ja
halloumijuustoa, kunnes ne ovat ruskistuneet. Kumoa lautaselle
odottamaan.
- Lisää pannulle loppu voi tai öljy, taatelit sekä kasvispalat. Jatka paistamista, kunnes kasvispalat ovat rapeita.
- Kippaa pähkinät, halloumit ja sipulit takaisin pannulle. Sekoita. Mausta kinkuke ripauksella mustapippuria.