Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Joulupatongit

Natalia Baer

Joulupatongit.
Uskomatonta. Joulupatongeissa on aito meininki.Natalia Baer

Uskomatonta. Joulupatongeissa on aito meininki.

16.12.2010 12.42

Saara Törmä

  • 1–2 pakettia paistovalmiita patonkeja, esimerkiksi moniviljaista
  • 1/2 dl kahvia
  • 1/2 dl siirappia
  • 1 rkl anista tai fenkolia
  1. Nosta patongit uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Sekoita kuuma kahvi ja siirappi keskenään. Sivele seosta patonkien pintaan, myös pohjaan.
  3. Ripottele patonkien pintaan ja pohjaan aniksen tai fenkolin siemeniä.
  4. Paista patonkeja pakkauksen ohjeen mukaan noin 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Käännä patongit paiston loppuvaiheessa ympäri, jotta kahvi-siirappiseos kuivuu myös patonkien pohjasta.


Lisää aiheesta:



Viite