Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Joulumaa
16.12.2010 12.45
Saara Törmä
8 annosta
- 300 g piparkakkuja
- 2 dl luomukermaa tai vaahtoutuvaa kasviskermaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa tai soijatuorejuustoa
- 1 1/2 dl tomusokeria
- 2 dl vaniljakastiketta (purkista)
- 1/2 dl limetin mehua
- Murskaa piparkakut. Se käy kätevimmin monitoimikoneessa. Hyvä keino on laittaa keksit muovipussiin ja murskata ne kaulimella.
- Tee limettivaahto: vaahdota kerma.
- Vatkaa toisessa kulhossa tuorejuusto, tomusokeri ja limettimehu tasaiseksi, paakuttomaksi tahnaksi.
- Sekoita tuorejuustoseokseen vaniljakastike ja kermavaahto.
- Lusikoi tarjoilukulhoon tai annosmaljoihin kerroksittain piparkakkumurskaa ja limettivaahtoa.