Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Guacamole

Saara Törmä

Guacamole.
Avokado parhaimmillaan. Guacamole pehmentää tomaattisalsan tulisuutta.Saara Törmä

Avokado parhaimmillaan. Guacamole pehmentää tomaattisalsan tulisuutta.

13.11.2009 13.35

Saara Törmä

Guacamole eli avokadodippi on tacon pehmeä sydän.

  • 4 kypsää avokadoa
  • 2 rkl limetin mehua
  • 1 tomaatti
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2 dl korianteria silputtuna
  • 3/4 tl suolaa
  • ripaus chiliä tai muutama hienonnettu, säilötty jalapeno
  1. Halkaise avokadot, poista kivet ja kaavi malto kulhoon.
  2. Survo avokadot perunasurvimella, seoksen ei tarvitse olla ihan tasaista.
  3. Kaada joukkoon limetin mehu.
  4. Kuutioi tomaatti. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi.
  5. Sekoita kaikki guacamolen aineet keskenään. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.


Lisää aiheesta:



Viite