Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Minkä ruuan kanssa?

1.4.2010 11.15

Lena Björklund

Maistoimme viinit lopuksi nyyttikekkerimäisesti, eli kotona tehtyjen naposteltavien kanssa. Fetapunasipulipiirakka sopi erinomaisesti Jaubertien ja Kendermannsin viinien kanssa. Adobe Gewürtztraminer toimi odotetusti hyvin hiukan tulisempien hiukopalojen kanssa.

Vin de pays des Gaules sopi lähes kaikkeen.

"Viihtyy erinomaisesti ruokien kanssa."

Lämmin punapesto-vuohenjuustovoileipä sopi hyvin Triaden, Gaulesin ja Savennièresin kanssa.

Pöydässä oli myös itse tehtyä hiukan tulista vihreää pestoa. Se sopi patongin palan päällä hyvin Adoben, Gaules´n, Kendermannsin, Fritz Haagin ja Savennièresin kanssa.

Inkivääri-chili -marinoidut herkkusienet taas, patongin päälle sijoitettuina, maistuivat mukavilta ainakin Kendermannsin kanssa, mutta ihan vain myös sellaisinaan.


Lisää aiheesta:



Viite