Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Kukkakaalicurry

7.9.2017 10.49

Vihreä Lanka

  • Puolikas kukkakaali
  • Kaksi sipulia
  • Purkki tomaattimurskaa (400 g)
  • Purkki kookosmaitoa (4 dl)
  • Purkki kikherneitä (300 g)
  • Valmista currytahnaa
  • 2 rkl Kookosöljyä
  • Tuoretta inkivääriä
  • Suolaa
  • Limeä
  • (Chiliä)

1. Lämmitä kattilassa kookosöljy. Lisää kaksi silputtua keltasipulia ja kolmen sentin pala raastettua tuoretta inkivääriä.

2. Lisää paloiteltu puolikas kukkakaali ja pala chiliä, jos tykkäät tulisesta.

3. Lisää valmista currytahnaa, purkki tomaattimurskaa ja purkki kookosmaitoa. Anna kiehua 20 minuuttia. Lisää purkki kikherneitä ja mausta suolalla ja limen mehulla.

4. Voit tarjota curryn riisin tai keitetyn perunan kera. Hyvää on ilmankin.

Ohje on sovellettu Vege!-keittokirjan reseptistä.




Viite