Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Iiro Törmä
Kelpaa. Aija Kuparinen (vas.), Hanan Sneih ja Wisam Abboud pitivät kaikista maistamistaan kikhernetahnoista.
20.12.2016 13.40
”Kaikki ovat hyviä, mutta numero kaksi on paras”, sanoo Hanan Sneih eikä vielä tiedä, että lautasella numero kaksi on Lidlin hummusta.
Myös Aija Kuparinen antaa eniten pisteitä Lidlin tuotteelle. Sen sijaan Wisam Abboud tykästyy Ilon original -hummukseen. Siinä maistuu eniten sitruuna.
Sneih, Kuparinen ja Abboud ovat Lähi-idän keittiöön kuuluvan kikhernetahnan asiantuntijoita. Syyriasta Helsinkiin muuttaneet Sneih ja Abboud ovat syöneet hummusta lapsesta
saakka.
Kuparinen on maistellut siitä lukuisia ja taas lukuisia variaatioita perustettuaan Sneihin ja Abboudin kanssa Lähi-idän ruokaa tarjoavan kahvilan. Café Damascus oli ensin pop up -kahvila Helsingin Kalliossa, sitten Kampissa.
Nyt Damascus Helsinki toimii catering-palveluna, joka tekee ruokaa kansalaisjärjestöjen ja yksityishenkilöiden juhliin.
Hummukset maistettiin sokkona. Klikkaa arvostelutaulukko auki jutun lopusta.
Tweet