Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Pikawokki
16.8.2007 18.37
Saara Törmä
- 1 pkt marinoitua tofua
- öljyä paistamiseen
- 1 rkl inkivääriä raastettuna
- 500 g wok-pakastevihanneksia
- 250 g täysjyvänuudeleita
- 3/4 dl makeaa thai-chilikastiketta
- ½ dl sitruunamehua
- 2 rkl soijakastiketta
- ½ tl mustapippuria
- 2 dl suolapähkinöitä
- ½ dl tuoretta korianteria silppuna
- Laita kattilallinen vettä kiehumaan nuudeleita varten.
- Kuutioi tofu. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Paista tofupalat rapeiksi ja ruskistuneiksi, noin kymmenen minuuttia. Kumoa palat lautaselle odottamaan.
- Keitä nuudeleita noin minuutti ja valuta ne lävikössä.
- Paista inkivääriraaste öljytilkassa. Lisää pakastevihannekset ja kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää nuudelit, chilikastike, sitruunamehu, soijakastike ja pippuri. Kääntele tasaiseksi.
- Kumoa päälle tofupalat, suolapähkinät ja korianterisilppu. Nauti heti.