Sitruunainen kaakaokahvi
1.4.2008 16.45
Saara Törmä
Sitruunainen kaakaokahvi saa männyt näyttämään palmuilta ja loskan valkealta sannalta.
2 annosta
- 1/2 tl luomusitruunan kuorta raastettuna
- 1 rkl reilun kaupan kaakaojauhetta
- 1 1/2 dl luomumaitoa
- 1 1/2 dl makeutettua, kondensoitua maitoa*
- 1 dl reilun kaupan espressoa
- 2 rkl sitruslikööriä
- luomusokeria
- Mittaa kattilaan sitruunankuori, kaakaojauhe ja maidot.
- Kuumenna seos.
- Lisää vahva, vastakeitetty espresso.
- Jaa sitruslikööri kahden lasin pohjalle ja kaada päälle kuuma kahvijuoma. Lisää valmiiseen juomaan sokeria makusi mukaan.
* Kondensoitua maitoa löytyy etnisiä ruokatarvikkeita myyvistä kaupoista. Sitä voi ostaa sekä makeutettuna että makeuttamattomana.