Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Lauran perunasalaatti

1.4.2008 16.22

Saara Törmä

Peruna on maailman mahtavin asia – ja perunasalaatti sitäkin mahtavampaa!

Kolmelle

  • 700 g perunaa, noin 7 kpl
  • 1/2 dl sinappia
  • 1/2 dl öljyä
  • 1/2 dl vettä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa tai 1 tl kuivattua persiljaa
  • 1 tl basilikaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 dl keitettyjä kidneypapuja, purkkipavut käyvät hyvin
  • 1 dl viipaloituja oliiveja
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 1 rkl kapriksia
  • suolaa
  1. Keitä perunat ja jäähdytä ne.
  2. Sekoita kupissa sinappi, öljy, vesi, etikka ja mausteet.
  3. Pilko perunat suupalan kokoisiksi paloiksi ja lisää joukkoon pavut, oliivit ja hienonnettu sipuli sekä kapriksia, jos haluat.
  4. Kaada kastike perunoille, sekoita ja lisää suolaa maun mukaan. Anna salaatin maustua jääkaapissa mielellään ainakin tunti ennen tarjoilua.




Viite