Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Kaalilaatikko

1.4.2008 16.05

Saara Törmä

Maailman paras kasviskaalilaatikko saa makua currysta.

Kahdelle

  • 800 g kaalia eli 1/2 pientä kaalia
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 1/2 dl rusinoita
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl siirappia
  • 1 1/2 tl curryjauhetta
  • 1/4 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 kasvisliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  1. Silppua kaali ja sipuli ja leikkaa porkkana pieniksi paloiksi.
  2. Kuumenna pannulla loraus öljyä ja paista siinä vihanneksia, kunnes kaali on pehmeää.
  3. Lisää joukkoon rusinat, soijakastike, siirappi, curry, pippuri ja murennettu kasvisliemikuutio. Sekoita hyvin ja kumoa uunivuokaan.
  4. Sekoita keskenään vesi ja vehnäjauhot. Kaada seos laatikon päälle.
  5. Paista kaalilaatikkoa 175-asteisessa uunissa reilu tunti. Mitä kauemmin laatikkoa hauduttaa, sen parempaa se on.




Viite