Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Uudet grilliperunat

19.6.2008 12.40

Saara Törmä

  • 1 kg uusia perunoita

Korianterimarinadi

  • 1 1/2 dl öljyä
  • 3/4 dl hunajaa
  • 3/4 dl omenaviinietikkaa
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl suolaa
  • 1/2 rkl korianterinsiemeniä
  1. Rapsuta perunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi.
  2. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään.
  3. Pistele perunoihin reikiä esimerkiksi cocktailtikulla ja kaada päälle marinadi.
  4. Anna perunoiden marinoitua muutaman tunnin ajan.
  5. Nosta perunat marinadista ja grillaa molemmin puolin.

Vinkkejä

  • Valmista samalla ohjeella myös muita juureksia, kuten kokonaisia kesäporkkanoita tai nauriita.
  • Pujota kasvikset liotettuihin puuvartaisiin ennen grillaamista.
  • Käytä ylijäänyt marinadi uudelleen tai esimerkiksi salaatinkastikkeena.

 


Lisää aiheesta:



Viite