Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019
Tulinen vihannessalsa
19.6.2008 12.40
Saara Törmä
- 2 1/2 dl tomaattia silputtuna
- 1/2 kurkku (200 g) raastettuna
- 1/2 tl suolaa
- 1 paprika
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl viinietikkaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 tl paprikajauhetta
- 2 tl sokeria
- 2 tl sambal oelek -chilitahnaa
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria
- Mittaa tomaattisilppu ja kurkkuraaste siivilään. Ripottele päälle suolaa ja anna ylimääräisen nesteen valua vihanneksista noin 15 minuuttia.
- Silppua paprika pieniksi kuutioiksi. Purista tai silppua valkosipulinkynsi.
- Mittaa kaikki salsan ainekset kulhoon ja kääntele. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.