Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Tulinen vihannessalsa

19.6.2008 12.40

Saara Törmä

  • 2 1/2 dl tomaattia silputtuna
  • 1/2 kurkku (200 g) raastettuna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 paprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl sokeria
  • 2 tl sambal oelek -chilitahnaa
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria
  1. Mittaa tomaattisilppu ja kurkkuraaste siivilään. Ripottele päälle suolaa ja anna ylimääräisen nesteen valua vihanneksista noin 15 minuuttia.
  2. Silppua paprika pieniksi kuutioiksi. Purista tai silppua valkosipulinkynsi.
  3. Mittaa kaikki salsan ainekset kulhoon ja kääntele. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.


Lisää aiheesta:



Viite